073 644 50 58 Reserveren
Herven 52-54 's-Hertogenbosch Dinsdag t/m zondag van 11.00 tot 22.00 uur open

Boerenwinkelkast

In de jaren 1896 tot 1960 woonde in deze Boerderij de “Boerenfamilie Piet en Anna den Dekker” Boer Piet zorgde voor het vee en was in het bezit van de fokstier. Daarnaast was hij voorzitter van de plaatselijke harmonie. Zijn vrouw Anna was, als boerin van deze grote boerderij, zeer bedreven in het maken van ambachtelijke producten zoals boerenjongens, boerenmeisjes, mosterd en eierlikeur.

Anna’s ambachtelijke producten

De kelder stond vol met wekpotten en flessen gevuld met deze echte ambachtelijke lekkernijen. Er kon geen feest of verjaardag voorbij gaan zonder dat een van deze lekkernijen werd meegenomen als cadeau. Volgens oud traditioneel recept laten wij Anna’s producten produceren onder eigen label.

Deze ambachtelijke producten verwerken wij ook in de gerechten die u op onze menukaart terug vindt. Daarnaast staan er in onze boerenwinkelkast nog meer ambachtelijke, conserveermiddel- en E-nummervrije producten, die wij binnen d’n Boerderij gebruiken voor onze appeltaarten, cake en overige gerechten. Uiteraard zijn al deze producten te koop zodat u een stukje beleving en ambacht na uw bezoek aan d’n Boerderij thuis kunt blijven ervaren.