073 644 50 58 Reserveren
Herven 52-54 's-Hertogenbosch Dinsdag t/m zondag van 11.00 tot 20.00 uur open
U kunt tijdelijk niet bij ons eten, maar wel gerechten afhalen. Bestellen

D'n Boerderij

In het Bossche restaurant d'n Boerderij proeft u het goede leven, de Bourgondische sfeer en de Brabantse gastvrijheid in alle details.

Bij een gezellig drankje aan de bar en een lunch of diner in ons dinercafé zijn de smakelijke beleving en de warme huiselijke sfeer standaard inbegrepen.

In de zomer geniet u van al het verse heerlijks uit onze keuken op ons royale terras, aan de rand van een prachtig natuurgebied.

Zowel kleine als grote gezelschappen zitten - 's zomers ook buiten - smaakvol te genieten van de mooie gerechten en de bijzondere ambiance van d'n Boerderij. Onze accommodatie is ook zeer geschikt voor vergaderingen, workshops of personeelsbijeenkomsten.

Voor een geslaagde feestavond boekt u onze feestzaal met bar. Dat betekent feestvieren in 'uw eigen' gezellige bruine café.

Onze stijlvol gerenoveerde oude boerderij is een populaire plek voor fietsers, maar u kunt ons ook met de auto prima bereiken. U vindt ons aan de rand van het centrum en u kunt gratis parkeren op een ruim parkeerterrein.

Belt u voor reserveringen of voor meer informatie (073) 644 50 58.

Graag tot ziens,

 

Team d’n Boerderij