073 644 50 58 Reserveren
Herven 52-54 's-Hertogenbosch Dinsdag t/m zondag van 11.00 tot 22.00 uur open

Trouwen Den Bosch!

Een trouwdag is een van de meest bijzondere dagen in een mensenleven.

Komt u bij ons voor een geweldig feest met uw geliefde, familie en vrienden dan zorgen wij ervoor dat het u en uw gasten aan niets ontbreekt.

Uw Trouwfeest, Zilveren Bruiloft, Gouden Bruiloft, Diamanten Bruiloft en uw Receptie: u regelt de aanleiding, wij maken er een feestje van.

Pure en gezonde kwaliteitskeuken

Verwelkom uw gasten met een goed glas, laat hen verwennen met de gerechten uit onze pure en gezonde kwaliteitskeuken en geniet samen van een sfeervol feest.

Uw onvergetelijke feestdag is voor ons een heerlijke dag werken.

Trouwlocatie Den Bosch - Onze zalen

Neem vooraf een kijkje in onze verschillende feestzalen en ontdek dat een feestelijke en stijlvolle bruiloft ook nog eens heel scherp geprijsd kan zijn.

Huwelijksnacht

Voor een romantische locatie voor uw huwelijksnacht doen wij u graag een suggestie en desgewenst regelen wij ook de slaapplaatsen voor uw bruiloftsgasten.

Bereikbaarheid

D'n Boerderij in 's-Hertogenbosch ligt op een uitstekend bereikbare locatie, op slechts enkele autominuten vanaf de A2. Wij beschikken over voldoende gratis parkeergelegenheid.

Belt u voor bruiloftsarrangementen en voor meer informatie naar telefoonnummer: 073 644 50 58.

Wij maken graag een persoonlijke afspraak om samen met u door te spreken wat wij voor u mogen verzorgen. Tijdens deze afspraak maken wij een passend voorstel voor ieder budget.