Groepskaart D’n Boerderij
Boerderij belevingsmenu (sharing diner) 49,50 p.p.
Voor het gehele gezelschap serveren wij diverse plateau’s, schotels en desserts waar u heerlijk van kan genieten. Uiteraard voor de vegetarische gasten passen we de gerechten aan. Deel en proef al onze specialiteiten en geniet van een rondreis door de kaart van d’n Boerderij
Voorgerechtenplateau
Diversiteit van verschillende voorgerechtjes: soep van het seizoen – brood met smeersels – runder carpaccio – gerookte zalm/ gerookte makreel/ gamba’s – kiptenders- krokant geitenkaasje – Vitello tonnato
Boerderij schotel
Bommelse rundersteak- gegrilde kippendijen – huis gerookte spare ribs – pulled pork – gamba’s – spek ui jus – verse groenten – koolsla en verse boerenfriet
Extra vis + 2,50 p.p.
Dessertplateau
Laat u verrassen door een variatie van desserts en gebak welke in eigen keuken bereid zijn
Koffie of thee d’n Boerderij
Verse eigen label koffie of bio thee met Anna’s Boerengenot (ambachtelijk eierlikeur) en bonbon
D’n Boerderij 3-4 gangen Keuzemenu
Voorgerechten
- Helvoirtse runder carpaccio met boerendressing, rucola, pittenmix en Stompetoren kaas
- Gerookte zalmbonbon gevuld met tonijnsalade, veldsla en krokant garnalenkroketje
- Vitello tonnato dun gesneden kalfsfricandeau met Boerderij dressing, kappertjes, bieslook en rucola
- Krokant geitenkaasje met rucola salade en balsamico stroop
Soep
- Seizoensoep
- Tomatensoep
Hoofdgerechten
- Gegrilde Hollandse kogelbiefstuk met roerbak groenten en rode portsaus
- Boeren burger met uiencompôte, bacon, tomaat en boerenkaas
- Kipsaté met huisgemaakte satésaus, zoetzure groenten en cassave
- Visstoof met zalmfilet – zeewolf – kabeljauw in een saus van witte wijn en dille
- Groentenschotel met verse Hollandse groenten, Quorn, tomatensaus en gegrild in de oven met Brie en Stompetorenkaas
Dessert
- Dame blanche vanille ijs met chocoladesaus en slagroom
- Boeren pancake met rood fruit, yoghurt bosvruchtenijs en slagroom
- Kaasplankje met boerenkaas en appelstroop
Anna’s Boeren lunch
Wie kent ze niet de Brabantse koffietafels. Lekker lunchen aan een lange tafel met je familie, vrienden. Vroeger was het in Brabant heel gebruikelijk om na een plechtelijke of feestelijke gelegenheid je gasten te trakteren op een koffietafel. Deze bestond uit een eenvoudige broodmaaltijd met vooraf een kopje soep. Anna wilde haar gasten altijd extra verwennen met luxe broodjes en meer keuze uit luxe beleg. Men sprak dan van een Brabantse koffietafel.
Brabantse koffietafel | 21,50 p.p. (2 uur)
Brood: Brabants mini worstenbroodje, vers afgebakken minibroodjes, boerenzuurdesembrood
Extra aanvulling (p.p.)
- 10